Jacques Lemans часовници за шампиони

   Компанията Jacques Lemans е  създадена през 1977 година от Алфред и Норберт Рйидъл. Първоначално основана в Швейцария, не след дълго компанията отваря свои центрови  в Германия, Хонконг и Австрия.      Голяма част от компании произвеждащи луксозни часовници предлагат един модел в една или няколко комбинации от цветове и материали, докато в Jacques Lemans са си поставили за цел създаването на широк набор от изящни и луксозни часовници. Винаги с една идея напред пред останалите, Jacques Lemans представят на пазара иновативни виждания при  производството на часовници като например несравнима комбинация между аналогов и дигитален дисплей, комбинация на различни материали, цветове и стилове.

         Точността така характерна за марката Jacques Lemans се гарантира с използването на безпогрешните японски механизми Миота.  Комбинацията между швейцарска точност, елегантност и луксозно излъчване с японските микротехнологии са основополагащи за утвърждаването позициите на марката.

            През 2006 г. Jacques Lemans пускат на пазара уникална серия часовници вдъхновена от Формула1. Снабдени с силиконова каишка вдъхновена от начина , на изработка на състезателните гуми за Формула1, с ярки оранжево-червени стрелки и деления,  както и комбинации от аналогов  и дигитален дисплей, серията Формула1  пресъздават магията на скоростта на състезателната кола с луксозен и стилен часовник.

   И при създаването на тази серия Jacques Lemans остават верни на стратегията си да предложат голямо разнообразие от цветови комбинации и различни материали при изработката на всеки модел. Моделите са с различен цвят, размер и форма, както и цвят и размер на цифреблата, но всеки един от тях е с емблематичното лого на „F1”.

            Друга много популярна серия часовници, която Jacques Lemans пуска на пазара през 2009 година са  футболни часовници, насочени към феновете на футбола и брандирани с логото на УЕФА. Представена от различни по форма, цвят и стил модели скоро серията УЕФА се превръща в една от най-успешните за бранда и популярноста въобще на компанията.При изработката на часовниците  си Jacques Lemans залагат както споменахме на всевъзможни материали вариращи от класически модели със сребристо или позлатено покритие и кожена каишка, през такива с метална верижка и различно по цвят IP покритие, керамични елементи и инкрустирани камъни Svarovski специално за дамите.

   Въпреки сравнително кратката си история в сравнение с други марки часовници Jacques Lemans се нарежда сред лидерите в бранша. Можете да видите магазини и реселъри на марката в повече от 100 държави разположени на няколко континента.

Ами след всичко казано съм сигурен, че сте любопитни да видите мако повече снимки и инфо свързани с асортимента, предлаган от Jacques Lemans и това можете да направите тук.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

социални мрежи

Comments are closed.