Casio Pathfinder

   Независимо дали сте фен на екстремните спортове, на спортовете на открито или просто искате да стигнете границите на физическите си възможности, Casio pathfinder е часовникът за вас.С невероятно големия си набор от функции, той е подходящ за всеки спорт.

   За всеки един спорт, който изисква от вас да сте сред природата, на открито, би било хубаво да имате компас. Така ще можете винаги да знаете, коя е посоката, в която се движите. Едно от предимствата на това да имате компас на ръчния си часовник е, че не трябва да спирате дейноста си (колоездене, джогинг и дори плаване), която правите, за да разберете посоката и дали се движите по график.

            Още една от функциите, с които тази серия часовници привличат почитатели, е термометъра. Особено важен за туристите, защото с негова помощ те могат да разберат точната температура и да се предпазят от хипотермия или слънчев удар.

            Всеки път, когато сте далеч от дома, е важно да имате предвид времето. Преди пътуване е хубаво да погледнете прогнозата и да разберете дали има вероятност от бури. Но старите планинари са казали, че в планината времето се променя за секунди. А ако живеете в район, в който времето бързо се обръща от хубаво към буреносно, да имате на разположение барометър би било огромно предимство. С него бихте могли да следите състоянието на налягането. Така ще имате достатъчно време да намерите подслон преди бурята. И вероятно не идва като изненада за всички, че серията Pathfinder има тази функция.

             С помоща на компаса и на алтиметъра без проблем бихте могли да установите къде и на каква височина се намирате . Особенно ако имате карта с контури. Часовникът има аларма и хронометър, за да може с точност да измервате времето, когато тествате физическите си възможности. Часовниците от тази серия са водоустойчиви до 200м, което ги прави чудесен избор и за гмуркачи или фенове на водните спортове.

Като заключение може да се каже, че тази серия часовници на Casio е страхотен избор за почитателите на спортове на открито независимо дали ги практикувате във водата или високо в планината.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Casio Pathfinder, 10.0 out of 10 based on 1 rating

бутони към социални мрежи

Comments are closed.