Fossil CE1010 – съчетава лукса и здравината на керамиката

Fossil CE1010Керамичните часовници са сред предпочитаните, защото този материал трудно се надрасква. Екипът на Fossil е наясно с това, че има търсене на такива модели и затова се старае да предлага на дамите най-доброто в това отношение. През последното десетилетие компанията се е наложила сред успешните производители на часовници. Fossil CE1010 със сигурност ще задоволи и най-претенциозните изисквания на представителките на нежния пол. Той представлява добра комбинация от елегантен стил и надеждност. Много дами със сигурност биха пожелали да го носят на ръката си.  Моделът е привлекателен, здрав и обяснява защо компанията е постигнала такъв успех. Използването на керамика придава класа и изтънченост на модела.  Мъжете със сигурност биха забелязали присъствието на такъв стилен аксесоар на ръката на неговата притежателка.

Същевременно други жени пък биха завидели за това с каква лекота часовникът привлича вниманието на околните.  Върху корпуса са инкрустирани камъни Swarovski, които придават блясък особено ако е изложен на светлина. Те допълват елегантната визия на модела. Луксозният часовник има корпус от керамика с диаметър 38 мм и дебелина 11 мм. Верижката му също е изработена от керамика. Екипът на компанията е обърнал внимание на всеки детайл при изработката на часовника и стиловите акценти със сигурност биха допаднали на дамите. Той е аналогов и има кварцов механизъм, който поддържа точното му време. Водоустойчивостта му е 10 бара, което означава, че дамите могат да плуват и да гледат колко е часа едновременно. Циферблатът е бял, а индексите са сребристи. На 12 часа има арабска цифра. На него в отделни аналогови скали е изобразена информация за датата, деня и 12/24-часов индикатор. FOSSIL CE1010 е в стилно бяло и може да се комбинира с всякакво облекло – както по отношение на цвят, така и на стил.

Моделът е великолепен подарък за всяка дама, която предпочита висококачествените и изтънчени ръчни аксесоари. Изработката му е великолепна и същевременно той би се харесал и на почитателките на водните спортове. Използването на керамика при FOSSIL CE1010 производството му подсигурява защита от надраскване. Това е не само много елегантен часовник в класическо бяло, но е и здрав и би бил надеждна компания на всяка дама в продължение на години. При изработката на модела са комбинирани предимствата на керамиката – здравина и луксозно излъчване.  Като се прибави към това и че продуктът е оригинален и марков, то със сигурност би бил желан от всяка дама. С него тя ще подчертае индивидуалния си стил и няма да остане незабелязана.  Екипът Fossil  успява да докаже на дамите, че е напълно готов да им предложи най-добрия и модерен по отношение на дизайн и технологии продукт.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Fossil CE1010 - съчетава лукса и здравината на керамиката, 7.5 out of 10 based on 2 ratings

споделяне на връзка

Comments are closed.