Pulsar роден да бъде различен

    Часовниците Пулсар се раждат в епоха на оптимизъм и стремеж към съвършенство. През 70-те години, всичко изглеждаше постижимо чрез постоянно развиващите се технологии и нестихващ дух за открития.

Появата на часовниците Pulsar е един от символите на това време на възход на технологиите и стремеж към съвършенство. Той е изненадващ, различен и завладяващ. Pulsar дава на света първият дигитален часовник, работещ с червени светодиоди и изключително новаторски дизайн за времето си.

Представеният в Ню Йорк през 1972 година легендарен модел на марката „P1” променят възприятието на света за време и за начина, по който може да бъде поднесено то и се превръща в аксесоар, който всеки мъж желае да има на ръката си.

След като стават собственост на Seiko Corporation of America през 1979 година, часовниците Pulsar продължават своя възход с излизането на пазара на първия дигитален часовник с калкулатор а година по-късно и първия изцяло кварцов часовник.

   Марката постига голям успех на Амерканския пазар, последван от представяне в държави като Англия, Дания, Германия, Испания и много други. Преминавайки през различни модификации и въвеждане на серия различни иновации Пулсар се превръща в синоним на качество не само за мъжете но и за дамите, за които се предлагат все повече специално подбрани модели.

В наши дни едва ли има човек, който да не е чувал за часовниците Pulsar , още повече след като те стават партньор на един от най-успешните отбори от Световния рали шампионат, PB Ford Abu Dhabi – световни шампиони през 2006 и 2007 година.

Едно от предимставата, спомогнали за заслужените челни позиции на тези уникални по рода си часовници е и едно от най добрите в индустрията сервизи и поддръжка на часовниците, нещо ценено от колекционери и фенове на марката навсякъде по света.

   След всичко казано до тук според мен не Ви остава нищо друго освен да хвърлите един поглед на различните колекции часовници Pulsar и да изберете най-подходящия за Вас и Вашия стил и предпочитания часовник от нашия магазин

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

share button

Comments are closed.