Швейцарците Certina показват със стил и възможности

CA0275 55FОт 1888 година насам екипът на Certina  предлага на клиентите си часовници с надеждни механизми и отлична визия. След сливането си със  SMH (днешната компания Swatch Group) през 80-те години на 20 век, то тя вече предлага модели, оборудвани с висококачествени ETA  механизми. От този момент нататък започва истинският възход на марката. Тя вече разполага с всички необходими оръжия, за да покори пазара на часовници. Автоматичните механизми на продуктите на марката пък подсигуряват навиването им само чрез движенията на ръката. По този начин се елиминира необходимостта от използване на батерия. Днес на пазара на часовници има достатъчно богат избор от модели, които са с перфектна визия и възможности. Това, което отличава часовниците с марка Certina, обаче е фактът, че разполагат с разработената от екипа на компанията система Double Security (Двойна сигурност).

Така те имат безупречна защита срещу външни влияния. Часовниците с марка Certina  не само се отличават с типичните за швейцарските продукти високо качество и модерна визия, но и имат иновативни технологии, които ги правят особено актуални. Друго предимство на моделите на марката са стъклата им от сапфир-кристал, които не се плашат от надраскване. Механизмите им са изолиране чрез уплътнение на оста на коронката. За да не прониква вода в тях екипът на компанията е снабдил часовниците си с уплътнение, което пасва плътно. Степента на водоустойчивост допълнително е увеличена чрез специалния дизайн на задния капак, който изолира механизма от външни влияния. Certina предлага на клиентите си часовници с изключителна класа и съвършена визия. Това личи във всеки елемент от изработката им.

Дори иначе по-уязвимите й модели с кожени каишки също разполагат с достатъчно добра степен на водоустойчивост. Безупречната им работа се дължи на новаторското мислене на екипа на компанията, който ги е запасил часовниците си с всичко необходимо, за да бъдат те не само красиви, но и здрави. За да бъдат те и леки, той е използвал и материали като титаний. Хронографите с марка Certina също са изключително стилни. Сред тях има както по-спортни, така и по-елегантни модели. Моделът CERTINA DS Action със сигурност би допаднал на почитателите на водните спортове. Той  е с водоустойчивост от 20 бара и  определено не се бои от водата. При това разнообразие от модели, предлагано от компанията Certina, всеки клиент може да открие предпочитания от него продукт. Надписът Certina  върху циферблата му със сигурност гарантира, че може да очаквате оптималното. Екипът на компанията се е постарал да използва най-качествените материали и най-модерните технологии при производството на всеки отделен продукт. Затова и почитателите на  оригиналните маркови часовници могат да оценят достойнствата им.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Швейцарците Certina показват със стил и възможности , 10.0 out of 10 based on 2 ratings

бутони за социални мрежи

Comments are closed.