Страхотни маркови часовници festina

markovi chasovnici festinaПроизводителят Festina е постоянно сред първите на пазара на модели, намиращи се в средния ценови клас. Швейцарската фирма е възникнала около 1902 година. При конструирането на уреди за измерване на времето фирмата комбинира първокласни материали и изключителна прецизност. През 1984 година се превръща в собственост на испански бизнесмен. От 2002 година фирмата си извоюва популярност като на надежден производител на часовници. За 1 година компанията пуска на пазара над 1,2 милиона ръчни часовници и отделя поглед към на всеки елемент от  им. Всяка нейна серия е открояваща се и се прави впечатление, но всички се обединяват от това, че са неповторими във всеки акпект.

Това се основава на истината, че предприятието без да спира развива визията и суровините,влага в производството.Дизайнерският отдел работи в съответствие с най-актуалните модни явления и едновременно твори свои собствени правила. Festina e придобила популярност с съвременния си почерк на работа – сред открояващите я часовници са автоматични механични часовници,комбинирани с кварцова технология. Популярни са и хронографите на фирмата – измежду тях има кварцови или механични, мъжки или дамски. За конструирането им са вложени висококачествена стомана, титаний или смесица между тези суровини.

Голям брой хронографи са първокласни кварцови уреди за измерване на времето с календар, хронометър, таймер за обратно броене аларма и двойно време. Всеки представител на силния пол, който държи на облика си,безспорно би заложил някой от продуктите Festina за добавка към визията си. Корпорацията привлича феновете си не само, защото предоставя уреди за измерване навремето с множество екстри, но и защото те  са с атрактивни цени.

Oтделът на корпорацията е обърнал внимание не само на представителите на силния пол сред феновете си, но и на представителките на нежния пол. Те имат възможност да избират измежду стоки със спортна и едновременно изтънчена външен вид. Разполагат с прецизни японски задвижващи механизми и възможности, типични за хронографите – вечен календар, втора часова зона, аларма, таймер за обратно броене. Предприятието предлага редица дамски и мъжки продукти с изтънчен визия. Голям брой от тях са с елегантни кожени каишки в черен или кафяв нюанс. Някои от тях имат отделен секундарник, чийто дизайн пасва на общия им визия.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Страхотни маркови часовници festina, 9.0 out of 10 based on 1 rating

бутони за споделяне

Comments are closed.