Часовници Certina – издръжливи и стилни ръчни аксесоари

C001.610.16.057.01Компанията Certina  е основана през 1888 година в Швейцария. Часовниците й се отличават с надеждност, прецизност и иновативност. Това допринася за бързото популяризиране на фирмата на международния пазар за часовници. Както в миналото, така и сега името на марката е символ на технологична еволюция, защото екипът й използва висококачествени компоненти и материали в производството – титаний, неръждаема стомана, сапфир-кристал, както и известните по целия свят швейцарски механизми ETA. Компанията е лидер в сегмента на спортните часовници, защото продукти с възможно най-добро качество на достъпни цени. Още от самота начало екипът й показва интерес към спорта, което се засилва след представянето на концепцията за  Double Security „Двойна сигурност” през 1959 година.

Моделите с такава технология са устойчиви на вода и удар. В производството на часовници, както и в спорта, страстта и изключителните изисквания са свързани и няма компромис в това отношение, а талантът, задвижващата сила и техниката са важни за постигане на най-добрите резултати. Верни на своята философия от Certina винаги са показвали впечатляващи и иновативни подходи и продължават да влагат таланта си в производството на своите спортни часовници. По отношение на дизайна моделите варират от напълно спортни до класически и елегантни. Колекциите на компанията продължават да изразяват натрупания опит на екипа на Certina  през годините като същевременно го съчетават с изискванията на модерния клиент с активен начин на живот.  Екипът на Certina си партнира с Формула 1 и швейцарския екип на Sauber F1 от 2005 година насам.

От 2013 година разширява интересите си към моторните спортове и става официален таймкийпър на Световния рали шампионат. Всички тези контакти на компанията с известни спортни личности  са доказателство за високото качество и класа на часовниците с марка Certina. Всички те са направени от първокласни материали. Спортните й часовници пък поставят стандарти по отношение на водоустойчивост. Всички те са направени според концепцията за Double Security  -двойна сигурност – и са тествани да издържат на налягане най-малко от 10 бара, което съответства на ISO стандартите.  Трябва да се има предвид, че водоустойчивостта не важи за неограничен период от време. С годините може да се повредят уплътненията или да се повредят коронката или бутоните.  Затова е добре да се носят на специалист, за да се поддържат в добро състояние.

Прекрасните часовници на Certina можете да намерите в сайта http://tiktakstore.eu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Часовници Certina – издръжливи и стилни ръчни аксесоари, 10.0 out of 10 based on 1 rating

бутони за социални мрежи

Comments are closed.