Защо известните купуват часовници на Casio

За никого не е изненада вече, ако прочете, че Том Круз носи Касио G-Shock часовник. Много от моделите, включени в тази серия, могат да бъдат видени на ръката на някой богат и известен. Той може да го носи в музикално видео или в някой филм. Лейди Гага и  Джъстин Бийбър – също са почитатели на тази колекция. Часовник с марка G-Shock  носи Том Круз във филма „Мисията невъзможна”.  Интересно е да се през годините коя звезда е носила модел на Casio.  През 2005 година американският рапър Лил Уейн е носил бял G-Shock. През 2008 година Кейни Уест пък е забелязан в ресторант в Ню Йорк, носещ отново бял G-Shock. По време на модната седмица в Париж  през 2009 година  върху ръката на рапъра Фарел се вижда  G-Shock DW 6900.

G-Shock-GA200RG

Ъшер  и Джъстин Бийбър  привличат вниманието към ръцете си със своите часовници от серията G-Shock на мероприятие в Лос Анджелис през същата година. Топ-моделът Ева Пигфорд също е в редиците на почитателите на часовниците с марка Casio. Тя носи такъв по време на събитие в Ню Йорк през 2009 година. В нощен клуб в Лос Анджелис през 2009 година е забелязан с G-Shock  и Крис Браун.  Популярната певица Риана пък предпочита моделите от женската серия на марката. Поп певицата Кейша пък е била рекламно лице лимитирани модели от серията Baby-G.

CASIO-G-Shock

Целият този интерес на популярните личности към часовниците с марка Casio  доказва техните преимущества. Те са ценени от хора с престиж и добър социален статус в обществото, а това е гаранция за значимостта им. През годините екипът на Casio е успял да създаде достатъчно голямо разнообразие от модели, което да задоволи претенциите и на най-взискателните клиенти. Те са с модерна визия и редица интересни функции. Затова и много  известни личности ги носят по време на светски събития. Те им помагат да подчертая индивидуалния си стил и да изпъкнат сред останалите. В този смисъл моделите са наистина подходящи за звезди. Те са с достатъчно атрактивни възможности и визия, за да привличат вниманието на хора, които са свикнали да получават най-доброто от живота заради популярността си.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Защо известните купуват часовници на Casio, 9.5 out of 10 based on 2 ratings

бутони към социални мрежи

Comments are closed.